Bij circa 20% van de Nederlanders is sprake van een psychische stoornis. Gemiddeld krijgt u in uw praktijk dus bij één op de vijf patiënten te maken met psychische problemen. Daarbij gaat het lang niet altijd over angst voor de behandeling, maar bijvoorbeeld over schizofrenie, een verstoorde lichaamsbeleving of stoornissen in de persoonlijkheid. Het komt niet zelden voor dat deze patiënten ’moeilijk gedrag’ vertonen of zelfs aanleiding geven tot openlijke conflicten. Helaas is de onderliggende psychische problematiek voor u lang niet altijd duidelijk herkenbaar wat het – zacht gezegd – moeilijk maakt om er adequaat mee om te gaan.

LEES VERDER

Dagvoorzitter

Dyonne Broers

Sprekers

Dr. Martin Appelo
Dr. Iva Bicanic
Prof. dr. Lieuwe de Haan
Jan-Christiaan Oortwijn
Dorine Sanders
Dr. Moniek Thunnissen

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 12 april 2019 in Pathé Utrecht Leidsche Rijn (voorheen CineMec).

Voor wie?

Dit symposium is bedoeld voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Alle andere geïnteresseerden mondzorgprofessionals zijn uiteraard ook van harte welkom.

Wachtlijst

Inmiddels is het maximum aantal aanmeldingen voor deze bijeenkomst bereikt. Heeft u interesse in deelname, laat dan a.u.b. hier uw e-mailadres achter. Wij kunnen u dan informeren mocht iemand zijn of haar deelname annuleren.

WACHTLIJST

Back to Top