Voor patiënten en behandelaars is kennis over de langjarige manifestaties van psychisch ziekzijn van groot belang. Elke uiting van psychopathologie kan zich afhankelijk van de ontwikkelingsfase waarin een mens zich bevindt heel verschillend manifesteren, waarbij de variatie tussen individuen ook nog eens groot kan zijn. Om dit alles vanuit ontwikkelingsperspectief te begrijpen is allereerst inzicht in de normale sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van belang. Maar daarnaast ook inzicht in veranderende contextuele aspecten en kennis van het vóórkomen van specifieke leeftijdsgebonden comorbiditeit. Gelukkig is anno 2019 veel meer dan in het recente verleden bekend over het levensloopperspectief van psychische stoornissen.

LEES VERDER

 

Docenten

Prof. dr. Aartjan Beekman
Prof. dr. Wim van den Brink
Prof. dr. Agnes van Minnen
Prof. dr. Wouter Staal

Thema’s

Levensfasen, context en comorbiditeit bij

  • ASS
  • PTSS
  • Verslaving
  • Stemmingsstoornissen

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats van zondag 13 t/m vrijdag 18 oktober 2019 in Hotel Córdoba Center. Heeft u vragen over het verblijf in Córdoba, neem a.u.b. contact met ons op.

Voor wie?

De cursus biedt plaats aan maximaal 60 deelnemers. Deelname aan het inhoudelijke programma is bedoeld voor psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. Partners zijn van harte welkom bij de welkomstreceptie en de gezamenlijke dagelijkse lunches.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor deelnemers aan deze cursus bedraagt
€ 1.395,-. Details

INSCHRIJVEN

 

Back to Top