Docenten

Prof. dr. Aartjan Beekman
is psychiater, hoogleraar Psychiatrie en hoofd van de afdeling Psychiatrie bij Amsterdam UMC (locatie VUmc). Hij is daarnaast lid van de Raad van Bestuur van GGZinGeest. Hij is (co-)auteur van meer dan 600 publicaties en was meer dan 60 keer promotor.

Prof. dr. Wim van den Brink
is hoogleraar (em.) Verslavingzorg bij Amsterdam UMC (locatie AMC). Hij is daarnaast vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van Arkin, vicevoorzitter van het ZonMw Onderzoeksprogramma GGz, voorzitter van de ZonMw commissie Vluchtelingenzorg en oprichter en president van de International Collaboration on ADHD and Substance Abuse (ICASA). Hij is (co-)auteur van meer dan 500 internationale wetenschappelijke publicaties en was 75 keer promotor.

Prof. dr. Agnes van Minnen
is klinisch psycholoog/psychotherapeut en hoogleraar Angstregulatie en behandeling van angststoornissen bij de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is als directeur behandelprogramma werkzaam bij Psychotrauma Expertise Center PSYTREC te Bilthoven. Zij doet onderzoek op diverse terreinen, met name op het gebied van dissociatie en posttraumatische stressstoornis.

Prof. dr. Wouter Staal
is hoogleraar Klinische kinder- en jeugdpsychiatrie aan de Radboudumc Nijmegen en bijzonder hoogleraar op het gebied van autisme aan de faculteit sociale wetenschappen te Leiden. Hij is daarnaast bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en Balans.

De bijeenkomst vindt plaats van zondag 13 t/m vrijdag 18 oktober 2019 in Hotel Córdoba Center. Heeft u vragen over het verblijf in Córdoba, neem a.u.b. contact met ons op.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top