Als mondzorgprofessional heeft u te maken met allerlei soorten patiënten waardoor u op een gewone praktijkdag in verschillende situaties terecht komt. Dit maakt het een dynamisch maar soms ook uitdagend vak. U houdt zich niet alleen bezig met de mondzorg maar ook met het gedrag van uw patiënt, uw collega’s en soms wordt u zelfs geconfronteerd met acute situaties; somatisch of ’moeilijk gedrag’. Meestal gaat dit onverwachts en vaak is het onbewust of onbedoeld. Als dit bij u in de praktijk gebeurt kan een optimale behandeling in het gedrang komen.

Voorzitter

Dyonne Broers

Sprekers

Mr. Catherine Poorthuis
Karen Appelboom-Geerts
Dr. Katelijne Baetens
Michel van den Bogaard
Dr. Denise van Diermen
Willem Rademacher
Erwin van Meekeren

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 9 december 2022 in het Postillion Hotel, Bunnik en online. U kiest uw gewenste vorm van deelname.

Schikt deze datum u niet? Circa twee maanden na de datum van het symposium kunt u de opgenomen versie bekijken. Gaat u voor meer informatie naar de inschrijfpagina.

Voor wie?

Dit symposium is bedoeld voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Alle andere geïnteresseerde mondzorgprofessionals zijn uiteraard ook van harte welkom.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt bij inschrijving én betaling:

Tandartsen
Mondhygiënisten

€ 395,-
€ 285,-

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring