De forensische psychiatrie en psychologie zijn voortdurend in ontwikkeling. Via wetenschappelijke publicaties, richtlijnen, beleidsstukken en intercollegiaal overleg komt er steeds weer nieuwe informatie beschikbaar. Tegelijkertijd speelt de nauwe relatie met het zich eveneens ontwikkelende recht een belangrijke rol. Dit alles maakt de forensische GGz niet alleen boeiend en dynamisch, het heeft ook grote invloed op het denken en doen van de betrokken professionals.

Voorzitter

Prof. dr. Gerben Meynen

Sprekers

Dr. Inti Brazil
Dr. Peter de Looff
Dr. Lucres Nauta-Jansen
Dr. Petra Schaftenaar
Dr. Rozemarijn van Spaendonck

​Online deelname

Deze nascholing is een opname van het Jaarsymposium Forensische GGz, dat op 26 maart 2021 heeft plaatsgevonden. Deelname aan de nascholing is geaccrediteerd en de presentaties kunnen online gevolgd worden

De accreditatie is toegekend tot 25 maart 2022. Dit betekent dat u voor deze datum alle modules doorlopen moet hebben en de eindtoets afgerond.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’en en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Kosten

Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 320,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring