Het forensische werkveld is voortdurend in ontwikkeling. Via wetenschappelijke publicaties, richtlijnen, beleidsstukken en intercollegiaal overleg komt er steeds weer nieuwe informatie beschikbaar. Tegelijkertijd speelt de nauwe relatie met het zich eveneens ontwikkelende recht een belangrijke rol. Dit alles maakt de forensische GGz niet alleen boeiend en dynamisch, het heeft ook grote invloed op het denken en doen van de betrokken professionals.

Voorzitter

Prof. dr. Gerben Meynen

Sprekers

Dr. Timo Bolt
Dr. Nannet Buitelaar
Prof. dr. Maaike Kempes
Dr. Jelle Lamsma
Mr. dr. Laura van Oploo
Mr. drs Rembrandt Zuijderhoudt

Datum

Deze nascholing is een opname van het Symposium Forensische GGz anno 2022, dat op 11 februari 2022 heeft plaatsgevonden. Deelname aan de nascholing is geaccrediteerd en de presentaties kunnen online gevolgd worden.

De accreditatie is toegekend tot 10 februari 2023. Dit betekent dat u voor deze datum alle modules doorlopen moet hebben en de eindtoets afgerond.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’en en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 320,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring