Inhoud

Forensische GGz Anno 2022

Het forensische werkveld is voortdurend in ontwikkeling. Via wetenschappelijke publicaties, richtlijnen, beleidsstukken en intercollegiaal overleg komt er steeds weer nieuwe informatie beschikbaar. Tegelijkertijd speelt de nauwe relatie met het zich eveneens ontwikkelende recht een belangrijke rol. Dit alles maakt de forensische GGz niet alleen boeiend en dynamisch, het heeft ook grote invloed op het denken en doen van de betrokken professionals.

Het blijft wel altijd weer een uitdaging om te bepalen wat echt relevant is voor de dagelijkse praktijk.

Het doel van dit 7e Jaarsymposium Forensische GGz is dan ook steeds om wetenschappers en clinici via een bondig programma op de hoogte te brengen van de meest relevante ontwikkelingen. Onder voorzitterschap van prof. dr. Gerben Meynen bespreekt een keur aan topdeskundigen wederom de nieuwste inzichten op een aantal centrale terreinen in forensisch onderzoek en beleid.

Het is, kortom, een zeer goede gelegenheid voor forensisch professionals om zich inhoudelijk op de hoogte te stellen van de laatste stand van zaken binnen het vak.

Deze nascholing is een opname van het Symposium Forensische GGz anno 2022, dat op 11 februari 2022 heeft plaatsgevonden. Deelname aan de nascholing is geaccrediteerd en de presentaties kunnen online gevolgd worden.

De accreditatie is toegekend tot 10 februari 2023. Dit betekent dat u voor deze datum alle modules doorlopen moet hebben en de eindtoets afgerond. 

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring