• LEMION EN COVID-19

  Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video
   
  LEMIONs CLOUD
  Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.
   
  LEMIONs AUDITORIUM
  Bij fysieke deelname geldt dat, de dan geldende maatregelen inachtnemend, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat te allen tijde door en is altijd online te volgen.

Een vroege veilige omgeving waarin het kind wordt ‘gezien’ en warmte, stabiliteit, voorspelbaarheid en bevestiging zijn verzekerd, is van het grootste belang. Het zijn essentiële voorwaarden voor het ontwikkelen van een stabiel zelfgevoel, een adequate affectregulatie en het vermogen om later in het leven zinvolle gehechtheidsrelaties aan te gaan. Een verstoring van die ontwikkeling is de oorzaak van velevormen van psychopathologie, vooral ook van persoonlijkheidsproblematiek.

Voorzitter

Prof. dr. Liesbeth Eurelings-Bontekoe

Sprekers

Dr. Martin Appelo
Prof. dr. Trudy Mooren
Inez Schelfhout
Marcel Schmeets
Antoine van Sint Fiet
Dinanda Zevalkink
Dr. Jolien Zevalkink

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, orthopedagogen, POH-GGz en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Datum

De bijeenkomst vond plaats op vrijdag 3 december 2021. De opgenomen versie moet opnieuw worden ingediend voor accreditatie van de technische opzet waarna deze beschikbaar gesteld kan worden. De duur van deze beoordeling is helaas vertraagd en gaat waarschijnlijk voorbij aan de gebruikelijke 6 weken. U kunt zich al wel inschrijven om deze presentaties te ontvangen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hechtings-problematiek? Bekijkt u dan ook eens de volgende bijeenkomsten uit ons aanbod:

Meet-the-experts sessies Gehechtheid
verschillende data in 2021 en 2022

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring