• LEMION EN COVID-19

  Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video
   
  LEMIONs CLOUD
  Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.
   
  LEMIONs AUDITORIUM
  Bij fysieke deelname geldt dat, de dan geldende maatregelen inachtnemend, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat te allen tijde door en is altijd online te volgen.

Dat gedegen diagnostiek de basis is voor een goede behandeling is welbekend. Het psychiatrisch onderzoek is de hoeksteen van goede diagnostiek. Toch schort het daar in de GGz nogal eens aan. Aan de ene kant wordt de diagnostiek beperkt tot het afnemen van enkele vragenlijsten of een gestructureerd interview door een beginnende clinicus waaruit een DSM-5-classificatie wordt gedestilleerd. Aan de andere kant wordt in de langdurige zorg de psychiatrische diagnose zelden opnieuw tegen het licht gehouden. Grondig, gestandaardiseerd maar gepersonaliseerd psychiatrisch onderzoek naar meer dan louter de DSM-5-criteria lijkt soms wel een vergeten vaardigheid.

Voorzitter

Prof. dr. Michiel Hengeveld

Sprekers

Isidoor Bergfeld
Dr. Linda van Diermen
Prof. dr. Douwe Draaisma
Prof. dr. Marko Jelicic
Prof. dr. Marcel Olde Rikkert
Dr. Desiree Oosterbaan
Prof. dr. Rudolf W.H.M. Ponds
Dr. Joeri Tijdink

​Datum

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 15 oktober 2021 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Schikt deze datum u niet? Circa twee maanden na de datum van het symposium kunt u de opgenomen versie bekijken. Gaat u voor meer informatie naar de inschrijfpagina.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-.

Inschrijving sluit op donderdag 14 oktober om 15.00 uur!

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring