• LEMION EN COVID-19
    Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video   LEMIONs CLOUD Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.   LEMIONs AUDITORIUM Bij fysieke deelname geldt dat, de dan geldende maatregelen inachtnemend, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat te allen tijde door en is altijd online te volgen.

Dat gedegen diagnostiek de basis is voor een goede behandeling is welbekend. Het psychiatrisch onderzoek is de hoeksteen van goede diagnostiek. Toch schort het daar in de GGz nogal eens aan. Aan de ene kant wordt de diagnostiek beperkt tot het afnemen van enkele vragenlijsten of een gestructureerd interview door een beginnende clinicus waaruit een DSM-5-classificatie wordt gedestilleerd. Aan de andere kant wordt in de langdurige zorg de psychiatrische diagnose zelden opnieuw tegen het licht gehouden. Grondig, gestandaardiseerd maar gepersonaliseerd psychiatrisch onderzoek naar meer dan louter de DSM-5-criteria lijkt soms wel een vergeten vaardigheid.

Voorzitter

Prof. dr. Michiel Hengeveld

Sprekers

Isidoor Bergfeld
Dr. Linda van Diermen
Prof. dr. Douwe Draaisma
Prof. dr. Marko Jelicic
Prof. dr. Marcel Olde Rikkert
Dr. Desiree Oosterbaan
Prof. dr. Rudolf W.H.M. Ponds
Dr. Joeri Tijdink

​Datum

De bijeenkomst vond plaats op vrijdag 15 oktober 2021. De opgenomen versie moest opnieuw worden ingediend voor accreditatie van de technische opzet waarna deze beschikbaar gesteld kan worden. Inmiddels is de aangepaste versie opnieuw ingediend en verwachten wij dat deze op korte termijn wordt goedgekeurd. U kunt zich al wel inschrijven en u krijgt bericht zodra het symposium beschikbaar is.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring