Sprekers

Grensoverschrijdend gedrag in de ggz

Gytha Heins
is teamcoach en spreker. Ze deed drie jaar onderzoek naar aanspreekgedrag op de werkvloer en schreef daarover de bestseller ‘Aanspreken? Gewoon doen!’ dat genomineerd werd voor managementboek van het jaar en waarvan inmiddels bijna 15.000 exemplaren verkocht zijn.

Rianne Hekking
is een holistisch georiënteerde, lichaamsgericht werkende therapeut in Arnhem. Ze is gespecialiseerd in het verwerken van obstakels en trauma’s, waarbij ze gebruikmaakt van diverse benaderingen en innovatieve technieken. Ze ziet mensen als geheel, met aandacht voor brein, lichaam en geest/ziel en als onderdeel van hun omgeving. Rianne is opgeleid als Orthopedagoog, GZ-psycholoog en is gecertificeerd behandelaar in diverse behandelingen met een psycho-sensorische basis. Met meer dan 30 jaar werkervaring als gedragsdeskundige in verschillende settings, landen en culturen heeft ze een rijk mensbeeld en behandelvisie ontwikkeld. Naast therapie biedt ze coaching en supervisie, en deelt ze enthousiast haar kennis en ervaring met studenten en professionals. Als gecertificeerd opleider verzorgt ze masterclasses en workshops om ik-grensbewustzijn breed te verspreiden, met als doel dat het een basisvak wordt in het onderwijs en kinderen al op jonge leeftijd leren hoe ze hun ’tuintje’ goed kunnen beschermen en onderhouden.

Henk Jan Kolthof
is kinder- en jeugdpsychiater, de laatste 10 jaar als zodanig verbonden aan Youz in Purmerend. Vanaf 2015 maakt hij deel uit van het Regionaal Tuchtcollege Groningen/Zwolle.

Antoinet Oostindiër
is huisarts n.p. en psychiater. In 2013 is zij een eigen SGGZ instelling gestart, genaamd AerreA. Op een boerderij bieden wij met een team van 14 collega’s zorg aan collega’s met psychische problematiek. Ook preventieve en coachingstrajecten, waaronder ervaringsleren en non-verbale therapie, zijn een onderdeel van ons aanbod.

Dr. Moniek Thunnissen
is vrijgevestigd psychiater, psychotherapeut, trainer en supervisor transactionele analyse (TA). Zij is gespecialiseerd in systeemtherapie en groepspsychotherapie. Zij is eerder verbonden geweest aan De Viersprong in Halsteren en was A-opleider psychiatrie in GGZWNB in Bergen op Zoom. Auteur c.q. co-auteur van vele publicaties op genoemde terreinen.

Ilona van Vlimmeren
GZ-psycholoog en pro Justitia rapporteur. Werkzaam als behandelaar en (mede)directeur bij ForLight, een instelling gespecialiseerd in grensoverschrijdend gedrag in Amsterdam.

Judith Yntema
GZ-psycholoog, pro Justitia rapporteur, cognitief gedragstherapeut, supervisor en bestuurslid bij de sectie Forensische CGT bij de VGCt en hoofddocent bij de Rino Amsterdam van het vak Forensische psychologie. Ze is werkzaam als behandelaar en (mede)directeur bij ForLight en het Psychodiagnostisch Centrum Amsterdam (PDC-A).

Het symposium vindt plaats op vrijdag 10 november 2023 in de Rode Hoed te Amsterdam.  

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring