Sprekers

Voorzitters

Rob Koks
psychotherapeut, groepspsychotherapeut en supervisor-NVGP, MBT-basistherapeut. Opleider, zelfstandig gevestigd te Delft.

Piet Verhagen
psychiater, groepspsychotherapeut, supervisor en theoloog, GGz Centraal te Harderwijk.

Sprekers

Helga Aalders
klinisch psycholoog en (groeps)psychotherapeut. Zij is Inhoudelijk Leidinggevende en Hoofd Behandeling, Kliniek Schematherapie, Zorgeenheid Persoonlijkheidsstoornissen, Altrecht te Zeist.

Anne-Marie Claassen
psychotherapeut, programmamanager kliniek voor persoonlijkheidsstoornissen Mediant te Hengelo. Zij is supervisor NVP en Schematherapie.

Dr. Sjoerd Colijn
psychotherapeut, klinisch psycholoog en cultureel antropoloog, GGZ Delfland te Delft. Hij is hoofdopleider psychotherapie bij PDO-GGZ Leiden/ Rotterdam en Utrecht en hoofdredacteur Tijdschrift voor Psychotherapie.

Dr. Anton Hafkenscheid
klinisch psycholoog en psychotherapeut, Sinai Centrum, Arkin te Amersfoort. Hoofddocent postdoctorale opleidingen RINO Groep, Radboud Centrum Sociale Wetenschappen Nijmegen en Katholieke Universiteit Leuven.

Charles Huffstadt
(groeps)psychotherapeut en supervisor, afdeling Persoonlijkheidsproblematiek, PsyQ en zelfstandig gevestigd te Den Haag.

Ingrid Krijnen
psychotherapeut, MBT-therapeut en behandelcoördinator zorglijn persoonlijkheidsstoornissen, GGZinGeest te Hoofddorp. Zij is supervisor bij de NVGP.

José van Reijen
klinisch psycholoog en psychotherapeut. (Hoofd-)docent groepsdynamica en groepspsychotherapie RINO groep en RCSW. Zij is voorzitter van de NVGP.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 juli 2018 in Congrescentrum Inn Style te Maarssen.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top