• LEMION EN COVID-19

  Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video
   
  LEMIONs CLOUD
  Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.
   
  LEMIONs AUDITORIUM
  Bij fysieke deelname geldt dat, de dan geldende maatregelen inachtnemend, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat te allen tijde door en is altijd online te volgen.

Waar staan we nu? Het is een vraag die volgens sommigen de essentie van de mens kenmerkt: het vermogen tot zelfreflectie. Tegelijk vormt zelfreflectie de hoeksteen van elke psychotherapeutische behandeling. Daarin zoeken we naar hoop en progressie. Maar hoe zit het met de voortgang van de GGz? 

Voorzitter

Dr. Alan Ralston

Sprekers

Prof. dr. Therese van Amelsvoort
Dr. Anton Hafkenscheid
Dr. Rogier Hoenders
Dr. Wouter Kusters
Jan Rudolph de Lorm
Prof. dr. Floortje Scheepers
Prof. dr. Joost Vijselaar

​Datum

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 november 2021 in museum Singer Laren én online. Het recent gerenoveerde museum is deze dag exclusief geopend voor de deelnemers aan het symposium.

Schikt deze datum u niet? Circa twee maanden na de datum van het symposium kunt u de opgenomen versie bekijken. Gaat u voor meer informatie naar de inschrijfpagina.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-.

Inschrijving sluit op zondag 31 oktober om 15.00 uur!

Singer Symposium

Wilt u meer weten over het Singer Symposium? Op vrijdag 4 december 2020 heeft het 3e Singer Symposium plaatsgevonden en deze is reeds beschikbaar in opgenomen versie. Klik hier voor meer informatie. 

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring