Nog nooit waren er voor psychische stoornissen zoveel therapeutische mogelijkheden. Tegelijkertijd zien behandelaars zich meer dan ooit geconfronteerd met de beperkingen van het zorgstelsel. Financiële grenzen dwingen tot bescheidenheid bij het maken van een gepaste keuze uit beschikbare middelen. Zeker ook bij complexe psychische problematiek. Optimale zorg kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, inzet, gedegen diagnostiek, gerichte indicatiestelling, kritisch gebruik van behandelcapaciteit… En – waar mogelijk – een tijdige afronding van de therapie!

Lees verder

 

Sprekers

Jeroen Bakker
Dr. Han Berghuis
Nannet Buitelaar
Dr. Theo Ingenhoven

Thema’s

  • Diagnostiek en indicatie
  • Het Zelf en De Ander
  • Persoonlijkheidsstoornis of ADHD
  • Mentaliseren en gehechtheid

Datum en locatie

De cursus vindt plaats van zondag 12 t/m donderdag 16 mei 2019 in het Harpa Conference Centre in Reykjavik, IJsland

Voor wie?

De cursus biedt plaats aan maximaal 60 deelnemers. Deelname aan het inhoudelijke programma is bedoeld voor psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. Partners zijn van harte welkom bij de welkomstreceptie, introductie op zondag en de gezamenlijke dagelijkse lunches.

Wachtlijst

Inmiddels is het maximum aantal aanmeldingen voor deze bijeenkomst bereikt. Heeft u interesse in deelname, laat dan a.u.b. hier uw e-mailadres achter. Wij kunnen u dan informeren mocht iemand zijn of haar deelname annuleren.

WACHTLIJST

 

Back to Top