Sprekers

Jeroen Bakker
is klinisch psycholoog, cognitief gedragstherapeut en systeemtherapeut. Naast zijn werk in eigen psychotherapiepraktijk en binnen de dagbehandeling van het programma persoonlijkheidsstoornissen bij Pro Persona te Nijmegen geeft hij les op de KP-, PT- en GZ-opleiding. Hij heeft zich toegelegd op Emotionally Focused Therapy (EFT) en de betekenis van gehechtheid en mentaliseren in het behandelproces.

Dr. Han Berghuis
is klinisch psycholoog en psychotherapeut, verbonden aan het Centrum voor Psychotherapie van Pro Persona te Lunteren. Hij promoveerde in 2014 op een onderzoek naar de kernfactoren van persoonlijkheidspathologie. Hij is mede-ontwikkelaar van het STiP-5.1 interview voor de diagnostiek van het Niveau van persoonlijkheidsfunctioneren (Alternatieve DSM-5 model). Tevens medeauteur van het Handboek persoonlijkheidsstoornissen*.

Nannet Buitelaar
werkt als psychiater in de forensische psychiatrie, De Waag te Utrecht. Daarnaast heeft ze een eigen psychiatrie- en psychotherapiepraktijk. Zij is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van ADHD en ADD, is bestuurslid van het ADHD-netwerk en doet promotieonderzoek naar de relatie tussen ADHD en partnergeweld.

Dr. Theo Ingenhoven
is psychiater en (groeps)psychotherapeut, verbonden aan het NPI, topreferent centrum voor persoonlijkheidsproblematiek, van Arkin te Amsterdam. Hij promoveerde in 2009 op de betekenis van psychodynamische persoonlijkheidsdiagnostiek. Hij is medeauteur van het Handboek persoonlijkheidsstoornissen*.

*de Tijdstroom 2018.

De cursus vindt plaats van zondag 12 t/m donderdag 16 mei 2019 in het Harpa Conference Centre in Reykjavik, IJsland

INSCHRIJVEN

 

Back to Top