Natuurlijk, ze bestaan, mensen die adaptief met hun streven naar perfectie omgaan. Maar in ons werk spreken wij degenen die het perfecte overmatig van zichzelf eisen. Dat betreft hun zelfgevoel, maar kan ook hun lichaam, baan of dierbaren betreffen. Opgestuwd door de illusie van maakbaarheid ligt schaamte altijd op de loer. Het is immers onvermijdelijk dat we falen in de jacht op perfectie en dan geconfronteerd worden met onze imperfectie.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Frans Schalkwijk

Sprekers

Dr. Nel Draijer
Jos van Mosel
Dr. Marjon Nadort
Nelis de Wit
Prof. dr. Liesbeth Woertman

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 9 oktober 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Hartelijk dank voor uw interesse in dit symposium. U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor dit symposium. U kunt de opgenomen presentaties rond 20 november 2020 bekijken. Per direct kan helaas niet daar de accrediterende verengingen enkele weken vragen om de opnamen te beoordelen. Als u uw e-mailadres doorgeeft via onderstaande button zullen wij u berichten zodra de module(s) beschikbaar zijn.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top