U kunt ervoor kiezen dit symposium bij te wonen in Utrecht of vanachter uw computerscherm.

Bijeenkomsten vinden namelijk vanaf 1 juli 2020 met maximaal 100 personen weer doorgang waarbij voldoende afstand tot elkaar gehouden moet worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door

  • met de locatie een plattegrond vast te leggen waarbij 1.5 m afstand tot elkaar wordt bewaard, zowel in de sessiezaal als WC en pauzeruimte.
  • u te vragen zich aan deze richtlijnen te houden.
  • minder deelnemers toe te laten per bijeenkomst.

Wat betreft dit laatste betekent het voor dit symposium dat

  • er slechts 90 plekken beschikbaar zijn.
  • u zich vooraf inschrijft, maar betaling van het inschrijfgeld pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u wordt gevraagd. *

Alle presentaties worden, tegen een gereduceerd tarief, online aangeboden, zodat u ook vanuit huis het geaccrediteerde programma kunt volgen. U kunt kiezen een enkele presentatie te volgen of meerdere.

* Hoe dan ook bieden wij iedereen die zich heeft ingeschreven de mogelijkheid zich te laten vervangen door een collega, deel te nemen op een alternatieve datum of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen.


Natuurlijk, ze bestaan, mensen die adaptief met hun streven naar perfectie omgaan. Maar in ons werk spreken wij degenen die het perfecte overmatig van zichzelf eisen. Dat betreft hun zelfgevoel, maar kan ook hun lichaam, baan of dierbaren betreffen. Opgestuwd door de illusie van maakbaarheid ligt schaamte altijd op de loer. Het is immers onvermijdelijk dat we falen in de jacht op perfectie en dan geconfronteerd worden met onze imperfectie.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Frans Schalkwijk

Sprekers

Dr. Nel Draijer
Jos van Mosel
Dr. Marjon Nadort
Prof. dr. Liesbeth Woertman

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 9 oktober 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst bedraagt € 295,-. Deze kosten zijn inclusief symposiummaterialen, koffie/thee en lunch. Het inschrijfgeld voor de online presentaties bedraagt € 50,- per module of € 200,- voor alle 6 de modules

INSCHRIJVEN

 

Back to Top