Bijeenkomsten vinden weer doorgang. Wel moet voldoende afstand tot elkaar gehouden worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door

  • een plattegrond te hanteren waarbij 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes
  • alle deelnemers, docenten en personeel te vragen zich aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Dit betekent wel dat het aantal deelnemers beperkt is.

U kunt daarom

  • zich nu al inschrijven voor bijeenkomsten om zo verzekerd te zijn van deelname. Betaling van het inschrijfgeld wordt echter pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u gevraagd.
  • ook de programma’s vanachter uw computerscherm volgen. Deze worden namelijk, tegen een gereduceerd tarief, ook online aangeboden. U kunt kiezen één of meerdere losse presentaties bij te wonen of het gehele symposium. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om per presentatie te bepalen deze live of in opgenomen versie te volgen

Natuurlijk, ze bestaan, mensen die adaptief met hun streven naar perfectie omgaan. Maar in ons werk spreken wij degenen die het perfecte overmatig van zichzelf eisen. Dat betreft hun zelfgevoel, maar kan ook hun lichaam, baan of dierbaren betreffen. Opgestuwd door de illusie van maakbaarheid ligt schaamte altijd op de loer. Het is immers onvermijdelijk dat we falen in de jacht op perfectie en dan geconfronteerd worden met onze imperfectie.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Frans Schalkwijk

Sprekers

Dr. Nel Draijer
Jos van Mosel
Dr. Marjon Nadort
Nelis de Wit
Prof. dr. Liesbeth Woertman

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 9 oktober 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst bedraagt € 295,-. Deze kosten zijn inclusief symposiummaterialen, koffie/thee en lunch. Het inschrijfgeld voor de online presentaties bedraagt € 50,- per module of € 200,- voor alle 6 de modules

INSCHRIJVEN

 

Back to Top