Patiënten met een narcistische persoonlijkheidsstoornis zijn nare, opgeblazen mensen, zonder enige wil om dat te veranderen. Waarom zou je je daar als therapeut eigenlijk mee willen inlaten? Dat wordt een lijdensweg voor beiden. Dacht u altijd…

Lees verder

 

Voorzitter

Dr. Frans Schalkwijk

Sprekers

Dr. Eddie Brummelman
Prof. dr. Liesbeth Eurelings-Bontekoe
Dr. Theo Ingenhoven
Lutgarde Vanvuchelen
Gerdine Veen

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 25 mei 2018 in De Nieuwe Liefde, Amsterdam.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Wachtlijst

Er wordt vanaf heden een wachtlijst gehanteerd voor dit congres (vanwege het overschrijden van het maximum aantal aanmeldingen).

Heeft u interesse in deelname, laat dan hier uw e-mailadres achter, dan houden wij u op de hoogte mocht er iemand zijn of haar deelname annuleren.

Curriculum Psychodynamiek is een gezamenlijk initiatief van Lemion® en dr. Frans Schalkwijk, psychoanalyticus en psychotherapeut. Het doel van het Curriculum is om GGz-professionals jaarlijks via een serie geaccrediteerde symposia nascholing aan te bieden over relevante ontwikkelingen binnen het psychodynamische gedachtegoed.

 

Voor uw agenda:
5 oktober 2018: Symposium ‘Sabotage’

 

Back to Top