Voortdurend worden nieuwe psychotherapeutische modellen ontwikkeld en steeds beloven ze betere behandelresultaten te zullen opleveren. Maar ondanks al die vernieuwingen blijkt de effectiviteit van psychotherapie niet te zijn toegenomen.
Toch lijken therapeuten, cliënten en beleidsmakers vast te houden aan de veronderstelling dat er aanzienlijke vooruitgang wordt geboekt; dat er belangrijke verschillen zijn in effectiviteit tussen behandelmodellen en dat psychotherapeuten in toenemende mate bij machte zijn psychische problemen te verhelpen.

LEES VERDER

 

Sprekers

Prof. dr. Susan Bögels
Pieter Hilhorst (moderator)
Dr. Flip Jan van Oenen
Dr. Alan Ralston
Dr. Moniek Thunnissen

en met Arnon Grunberg

 

Voor wie?

Dit symposium is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 28 november 2019 in de Rode Hoed te Amsterdam.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving.

 

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 295,-.

Het is mogelijk om voor € 125,- alleen bij het avondprogramma aanwezig te zijn.

De online registratie is gesloten, u kunt zich donderdagmiddag vanaf 13.30 uur inschrijven in de Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam.

Boek

Het boek Het misverstand psychotherapie wordt door Boom uitgevers Amsterdam en Lemion voor een speciale symposiumprijs van        € 15,-. (i.p.v. € 20,-.) aangeboden.

(2019, Boom uitgevers Amsterdam, ISBN 9789024430239)

 

MEER INFO

 

Back to Top