• LEMION EN COVID-19
    Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video   LEMIONs CLOUD Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.   LEMIONs AUDITORIUM Bij fysieke deelname geldt dat, de dan geldende maatregelen inachtnemend, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat te allen tijde door en is altijd online te volgen.

Voortdurend is op elk terrein van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland een enorme hoeveelheid nieuwe informatie beschikbaar. De vroege ontwikkelingsstoornissen zijn op die regel geen uitzondering, zacht gezegd!

Tijdens congressen en symposia, in tijdschriften en bij intercollegiaal overleg is voor alle betrokkenen bij de behandeling van deze stoornissen in de afgelopen periode weer veel nieuws gepresenteerd. Zo veel, dat het voor de meeste behandelaars ondoenlijk moet zijn geweest om overzicht te houden, kaf en koren te scheiden en te bepalen wat echt relevant is voor de praktijk.

Voorzitter

Prof. dr. Wouter Staal

Sprekers

Prof. dr. Manon Hillegers
Dr. Joost Hutsebaut
Ella Lobregt-van Buuren
Dr. Anna van der Miesen
Dr. Tinca J.C. Polderman
Prof. dr. Arne Popma
Dr. Annelou de Vries

Datum

De bijeenkomst vond plaats op 7 september. De opgenomen versie moest opnieuw worden ingediend voor accreditatie van de technische opzet waarna deze beschikbaar gesteld kan worden. Inmiddels is de aangepaste versie opnieuw ingediend en verwachten wij dat deze op korte termijn wordt goedgekeurd. U kunt zich al wel inschrijven en u krijgt bericht zodra het symposium beschikbaar is.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor (K&J) psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n, kinderartsen, jeugdartsen en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring