Voortdurend is op elk terrein van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland een enorme hoeveelheid nieuwe informatie beschikbaar. De vroege ontwikkelingsstoornissen zijn op die regel geen uitzondering, zacht gezegd!

Tijdens congressen en symposia, in tijdschriften en bij intercollegiaal overleg is voor alle betrokkenen bij de behandeling van deze stoornissen in de afgelopen periode weer veel nieuws gepresenteerd. Zo veel, dat het voor de meeste behandelaars ondoenlijk moet zijn geweest om overzicht te houden, kaf en koren te scheiden en te bepalen wat echt relevant is voor de praktijk.

Voorzitter

Prof. dr. Wouter Staal

Sprekers

Prof. dr. Manon Hillegers
Dr. Joost Hutsebaut
Ella Lobregt-van Buuren
Dr. Anna van der Miesen
Dr. Tinca J.C. Polderman
Prof. dr. Arne Popma
Dr. Annelou de Vries

Datum

Deze nascholing is een opname van het Symposium Ontwikkelingsstoornissen, dat op 7 september 2021 heeft plaatsgevonden. Deelname aan de nascholing is geaccrediteerd en de presentaties kunnen online gevolgd worden.

De accreditatie is toegekend tot 6 september 2022. Dit betekent dat u voor deze datum alle modules doorlopen moet hebben en de eindtoets afgerond.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor (K&J) psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n, kinderartsen, jeugdartsen en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 320,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring