De bevolking vergrijst! Daar kijkt niemand meer van op. Dat bij die vergrijzing het belang van de herkenning en de behandeling van specifieke psychische stoornissen bij ouderen toeneemt, verbaast ook niemand. Het is dan ook geen toeval – zacht gezegd – dat de kwaliteit van de zorg voor ouderen met een psychische stoornis de afgelopen jaren sterk is verbeterd. Toegenomen kennis over de lichamelijke, psychologische en sociale aspecten van veroudering, in relatie tot het geestelijk functioneren en welbevinden, heeft dit mogelijk gemaakt.

LEES VERDER

 

Dagvoorzitter

Prof. dr. Richard Oude Voshaar

Sprekers

Prof. dr. Ton van Balkom
Prof dr. Hilde M. Geurts
Dr. Martin Kat
Prof. dr. Berry Kremer
Dr. Radboud Marijnissen
Desiree Oosterbaan
Dr. Didi Rhebergen
Luc Van de Ven
Hanna Willems

 

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, klinisch geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, spv’n, en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 november 2019 in de Rode Hoed te Amsterdam.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving.

 

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 295,-.
A(N)IOSsen en voltijdstudenten betalen € 175,-.
Details

De online registratie is gesloten, u kunt zich dinsdagochtend vanaf 08.30 uur inschrijven in de Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam.

Handboek

Handboek Ouderenpsychiatrie (2018, Boom uitgevers Amsterdam, ISBN 9789058983145. In samenwerking met Boom uitgevers Amsterdam kan Lemion het handboek (t.w.v. € 67,-) voor de speciale symposiumprijs van € 35,- aanbieden.

 

MEER INFO

Back to Top