Sprekers

Persoonlijkheidsstoornissen

Dr. Theo Ingenhoven (dagvoorzitter)
psychiater, Arkin/NPI Amsterdam. Docent voor het
Structurele Interview (Kernberg), Ontwikkelingsprofiel (Abraham) en STiP-5.1
interview (Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen).


Prof. dr. Bas van Alphen
bijzonder hoogleraar klinische ouderenpsychologie VU Brussel en bijzonder hoogleraar gezondheidszorgpsychologie Tilburg University. Manager behandelzaken / gezondheidszorgpsycholoog, Topklinisch centrum voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen Mondriaan te Heerlen.

Dr. Han Berghuis
klinisch psycholoog en psychotherapeut. Werkzaam als diagnosticus bij Arkin – NPI, als hoofddocent Diagnostiek voor de KP-opleiding voor RINO-Amsterdam, en in eigen praktijk.

Dr. Christel Hessels
klinisch psycholoog, leidinggevende Expertisecentrum Vroege Interventie, HYPE, GGz Centraal te Amersfoort.

Prof. dr. Joost Hutsebaut
klinisch psycholoog en onderzoeker, De Viersprong te Bergen op Zoom. Hij is verbonden aan het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen te Utrecht en aan de Tilburg University.

Erwin van Meekeren
psychiater en psychotherapeut, ZZP (Meek-it.com) en werkzaam bij BuurzorgT. Hij is o.a. penvoerder hoofdstuk Herstel en rehabilitatie van MDR persoonlijkheidsstoornissen.

Dr. Sabine Roza
forensisch psychiater, DZB PI Haaglanden en opleider Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en psychologie, Eramus MC te Rotterdam.

Dr. Rien Van
psychiater en psychoanalytisch psychotherapeut. Werkzaam bij Arkin als opleider psychiatrie en directeur behandelzaken NPI.

Ellen Willemsen
psychiater, specialismeleider Persoonlijkheidsstoornissen, Parnassia. Directeur, Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen te Utrecht.

Deze nascholing is een opname van het Symposium Persoonlijkheidsstoornissen, dat op 23 november 2021 heeft plaatsgevonden. Deelname aan de nascholing is geaccrediteerd en de presentaties kunnen online gevolgd worden.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring