Bijeenkomsten vinden weer doorgang. Wel moet voldoende afstand tot elkaar gehouden worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door

  • een plattegrond te hanteren waarbij 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes
  • alle deelnemers, docenten en personeel te vragen zich aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Dit betekent wel dat het aantal deelnemers beperkt is.

U kunt daarom

  • zich nu al inschrijven voor bijeenkomsten om zo verzekerd te zijn van deelname. Betaling van het inschrijfgeld wordt echter pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u gevraagd.
  • ook de programma’s vanachter uw computerscherm volgen. Deze worden namelijk, tegen een gereduceerd tarief, ook online aangeboden. U kunt kiezen één of meerdere losse presentaties bij te wonen of het gehele symposium. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om per presentatie te bepalen deze live of in opgenomen versie te volgen

Mensen met ernstige psychische aandoeningen (EPA) vallen haast per definitie buiten de ‘groep’. Dit gebrek aan verbinding is uitermate pijnlijk voor deze patiënten met complexe problematiek. Maar het staat ook een succesvolle behandeling in de weg, alle energie en wil van de patiënt, diens omgeving én de behandelaar ten spijt. Niettemin zal de therapeut willen zoeken naar een uitweg.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Jules Tielens

Sprekers

Dr. Martin Appelo
Jan van Blarikom
Dr. Anton Hafkenscheid
Jan-Meijndert Jansen
Samantha Spiering
Joop de Theye

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 december 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-. Schrijft u zich in voor de losse online presentaties, dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top