Het programma is zowel fysiek bij te wonen als online vanachter uw computerscherm te volgen.

Online deelname
Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.

Fysieke deelname
Bij fysieke deelname geldt dat wij u vragen:
• De looproutes en aanwijzingen te volgen waarmee 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes;
• Zich te houden aan de RIVM-richtlijnen tegen verspreiding van het coronavirus.

De nu geldende Covid-maatregelen bieden ruimte aan een maximum van 30 personen per zaal, en dat aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt. Deze bijeenkomst vindt echter plaats na de periode van 4 weken waarin dit voorschrift van kracht is. Mocht deze maatregel op de datum van de bijeenkomst niet meer gelden, of als er collega’s zijn die hun deelname omzetten naar online, dan komt er een plek vrij voor fysieke deelname. U kunt zich dus inschrijven voor online deelname met een voorkeur voor fysieke deelname, voor het geval die mogelijkheid ontstaat.


Mensen met ernstige psychische aandoeningen (EPA) vallen haast per definitie buiten de ‘groep’. Dit gebrek aan verbinding is uitermate pijnlijk voor deze patiënten met complexe problematiek. Maar het staat ook een succesvolle behandeling in de weg, alle energie en wil van de patiënt, diens omgeving én de behandelaar ten spijt. Niettemin zal de therapeut willen zoeken naar een uitweg.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Jules Tielens

Sprekers

Dr. Martin Appelo
Jan van Blarikom
Dr. Anton Hafkenscheid
Jan-Meijndert Jansen
Frederike Kossmann
Wouter Kusters
Samantha Spiering
Joop de Theye

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 december 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-. Schrijft u zich in voor de losse online presentaties, dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

Inschrijving sluit op maandag 7 december 2020 om 15.00 uur!

INSCHRIJVEN

 

Back to Top