• LEMION EN COVID-19

  Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video
   
  LEMIONs CLOUD
  Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.
   
  LEMIONs AUDITORIUM
  Bij fysieke deelname geldt dat, de dan geldende maatregelen inachtnemend, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat te allen tijde door en is altijd online te volgen.

De ouderengeneeskunde is voortdurend in ontwikkeling. Via wetenschappelijke publicaties, richtlijnen beleidstukken en intercollegiaal overleg komt steeds weer nieuwe informatie beschikbaar. Tegelijkertijd speelt de nauwe relatie van psyche en somatiek een belangrijke rol. Dit alles maakt de zorg voor ouderen een boeiend en dynamisch specialisme. De ontwikkelingen gaan alleen zo snel dat dat het voor de meeste behandelaars ondoenlijk moet zijn om overzicht te houden, het kaf van het koren te scheiden en te bepalen wat echt relevant is voor de praktijk. 

Voorzitter

Dr. Anne van den Brink

Sprekers

Prof. dr. Bas van Alphen
Drs. Tim D. van Balkom
Dr. Ineke Gerridzen
Prof. dr. Debby Gerritsen
Dr. Didi Rhebergen
Dr. Arjan Videler

​Datum

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 december 2021 in de Jaarbeurs Utrecht én online.

Schikt deze datum u niet? Circa twee maanden na de datum van het symposium kunt u de opgenomen versie bekijken. Gaat u voor meer informatie naar de inschrijfpagina.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, klinisch geriaters en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-.

Bij inschrijving en betaling vóór 4 oktober betaalt u € 295,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring