De voorbereidingen van deze cursus en daarmee het drukken en verzenden van een aankondiging zijn gedaan ruim voor het Coronavirus deze omvang en verloop liet zien in o.a. Nederland én Italië. Hoe e.e.a. zich zal ontwikkelen weet niemand op dit moment. Uiteraard blijft Lemion de maatregelen én adviezen van het RIVM volgen. Hoe dan ook is er altijd de mogelijkheid deel te nemen op een alternatieve datum of zich te laten vervangen door een collega of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen


Mensen kunnen tegelijkertijd een groot aantal méér of minder sterke persoonlijkheidskenmerken vertonen, waarbij sprake is van een vloeiende grens tussen normaliteit en pathologie. Dat vraagt om een dimensionele benadering bij de diagnostiek van persoonlijkheidspathologie. Essentieel aan dimensionele modellen is dat ze verschillende kenmerken van de persoonlijkheid combineren tot een profiel. De betekenis van dit profiel wordt met behulp van een theoretisch kader van betekenis voorzien. Hierdoor gaat geen relevante informatie verloren en is een op het individu toegesneden persoonlijkheidsdiagnostiek mogelijk.

LEES VERDER

De cursus bestaat uit een carrousel van plenaire sessies en workshops. Kennisoverdracht vindt plaats tijdens de plenaire presentaties en speciale literatuurbesprekingen. Vaardigheden worden geoefend in subgroepen, onder meer met door de deelnemers zelf in te brengen casuïstiek. De inhoud van deze workshops wordt steeds plenair geëvalueerd. Al met al gaat het om een programma dat helemaal is gericht op de het werk in de dagelijkse therapiepraktijk.

Docenten

Prof. dr. Liesbeth Eurelings-Bontekoe

Bert van Rossum

Voor wie?

Deze cursus is met name bedoeld voor GZ-psychologen en klinisch(neuro)psychologen. Andere geïnteresseerde professionals zoals psychiaters en psychotherapeuten zijn ook van harte welkom.
Gezien het karakter van deze nascholing is het aantal deelnemers wel beperkt tot maximaal 26 personen.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor deelnemers aan deze cursus bedraagt € 2.900,-.

Bij inschrijving en betaling vóór 11 mei 2020 betaalt u € 2.650,-.

INSCHRIJVEN

Back to Top