Prof. dr. Liesbeth Eurelings-Bontekoe
Liesbeth Eurelings-Bontekoe is bijzonder hoogleraar (em.) bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden, vakgebied Beroepsopleidingen tot psycholoog in de individuele gezondheidszorg.
Zij was tot voor kort hoofdopleider van de postmasteropleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog te Leiden en Rotterdam.
Naast geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut is zij supervisor/leertherapeut gedragstherapie. Zij heeft, samen met Wim Snellen, het boek ‘Dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek’ vormgegeven.

Bert van Rossum
Bert van Rossum is klinisch psycholoog en psychotherapeut, en werkzaam geweest als hoofd Centrum Psychodiagnostiek en wrn. P-opleider van Altrecht. Hij heeft langdurige ervaring als diagnosticus, behandelaar en opleider in de GGz. Hij is nog steeds werkzaam als psychodiagnosticus, in het bijzonder met aandachtsgebied persoonlijkheidsdiagnostiek, en als supervisor en docent. Hij was oprichter van de Expertise Centra Diagnostiek van Altrecht. Hij is supervisor bij de NVP, NVPP en VGCT. In bestuurlijke zin was hij jarenlang betrokken in het bestuur van de sectie GGZ en Sector Gezondheidszorg van het NIP, en mede-oprichter van de NVGzP. Was als lid-specialist van het CSG nauw betrokken bij de inrichting van de specialismen KP en KNP. Is bestuurslid van de Stichting Wetenschapsbevordering KP en KNP.

 

Back to Top