Docenten

Integratieve Theoriegestuurde Psychodiagnostiek

Prof. dr. Liesbeth Eurelings-Bontekoe
is bijzonder hoogleraar (em.) bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden, vakgebied Beroepsopleidingen tot psycholoog in de individuele gezondheidszorg. Naast geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut is zij supervisor/leertherapeut gedragstherapie en supervisor NVP. Zij is als docent psychodiagnostiek verbonden aan meerdere postmaster opleidingen en geeft supervisie psychodiagnostiek aan psychologen in opleiding tot GZ psycholoog, aan GZ psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog en aan psychotherapeuten in opleiding. Zij is gespecialiseerd in de theoriegestuurde integratieve psychodiagnostiek.

Bert van Rossum
is klinisch psycholoog en psychotherapeut, en opleider klinische psychologie en P-opleider bij Psychologenpraktijk Perspectief. Hij heeft langdurige ervaring als diagnosticus, behandelaar en opleider in de GGZ. Hij is nog steeds werkzaam als opleider, supervisor en psychodiagnosticus, in het bijzonder met aandachtsgebied persoonlijkheidsdiagnostiek. Hij was oprichter van de Expertise Centra Diagnostiek van Altrecht. Hij is supervisor bij de NVP en NVPP. Hij geeft supervisie (psycho-)diagnostiek aan PioG’s, PioP en GioS en zelfstandig gevestigde psychotherapeuten, en leersupervisie aan supervisoren in opleiding. Hij is bestuurslid van de Stichting Wetenschapsbevordering KP en KNP.

Datum

Deze intensieve 6-daagse cursus vindt plaats op zondag 4 t/m vrijdag 9 juni 2023.

Locatie

Deze cursus zal plaatsvinden op de Wadden, Ameland.  

U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor deze cursus, omdat het maximaal aantal deelnemers inmiddels is bereikt. U kunt zicht nog wel aanmelden voor de wachtlijst. 

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring