Programmacommissie

Curriculum Psychodiagnostiek

Dr. Jeannette Dijkstra
klinisch neuropsycholoog, klinisch psycholoog 

Dr. Liesbeth Eurelings-Bontekoe
is klinisch psycholoog, psychotherapeut. Zij was tot 2016 hoofdopleider van de postmaster opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog voor de regio Leiden/Rotterdam. Ze is specialist op het gebied van de psychodiagnostiek, in het bijzonder op het gebied van de theoriegestuurde dynamische persoonlijkheidsdiagnostiek met behulp van o.a. persoonlijkheidsvragenlijsten. Haar werk kenmerkt zich door een voortdurend streven naar integratie van theoretische modellen, wetenschappelijk onderzoek en de klinische praktijk.

Dr. Rutger Goekoop
is psychiater en senior onderzoeker bij de Parnassiagroep, PsyQ Haaglanden, afdeling Angststoornissen locatie Lijnbaan en het Mark van der Gaag Research Center (MRC) op de Zoutkeetsingel in Den Haag. Als onderzoeker is hij verbonden aan de Parnassia Academie en de Vrije Universiteit Amsterdam, faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen. Hij is docent complexe psychopathologie bij de RINO groep Utrecht en Amsterdam voor de opleiding tot klinisch psycholoog en betrokken bij de opleiding van psychiaters in de regio Den Haag. 

Prof. dr. Paul van der Heijden
is als klinisch psycholoog, senior wetenschappelijk onderzoeker en opleider werkzaam bij Reinier van Arkel in ’s-Hertogenbosch, waar hij vooral met adolescenten en jongvolwassenen werkt. Hij is waarnemend hoofdopleider voor de opleiding tot klinisch psycholoog specialist bij de Stichting Postdoctorale Opleidingen in Nijmegen en hoofddocent psychodiagnostiek voor dezelfde opleiding bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is als bijzonder hoogleraar verbonden aan het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn onderzoek is vooral gericht op de diagnostiek van persoonlijkheid en psychopathologie.   

Drs. Bert van Rossum
klinisch psycholoog 

Masterclass 1 vindt plaats op vrijdag 8 december 2023 in Bilderberg Hotel Groot
Heideborgh te Garderen.

Masterclass 2 vindt plaats op vrijdag 2 februari 2024 in Bilderberg Hotel Groot
Heideborgh te Garderen.    

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring