Het inschrijfgeld voor deelnemers aan deze cursus bedraagt € 2.900,-.

Daarbij inbegrepen zijn:

  • 5 overnachtingen in een appartement voor 1-persoonsgebruik met eigen badkamer *
  • volpension
  • eventuele transfer van en naar de luchthaven van Florence / Pisa op zondag en vrijdagmiddag
  • uitgebreid cursusmateriaal

* Beide villa’s beschikken over mooie appartementen waarvan enkele zijn ingericht voor het verblijf van twee personen. Deelnemers die met een collega een dergelijk appartement zouden willen delen worden verzocht contact met ons op te nemen. Bij gedeeld gebruik geldt een korting op het inschrijfgeld.

Niet inbegrepen zijn de reiskosten en verzekeringen. Iedere deelnemer wordt verzocht een eigen reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering af te sluiten. Naast de AMS-regeling (psychiaters) gelden voor alle deelnemers de gangbare fiscale mogelijkheden voor de aftrek van studiekosten.

Lemion® bevestigt de ontvangst van uw inschrijving. Let wel: u bent pas definitief ingeschreven na ontvangst van tenminste 50% van het inschrijfgeld. Hierna krijgt u een officiële bevestiging van registratie. Als deze betaling niet binnen 2 weken na registratie is ontvangen, wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Dit vanwege de grote belangstelling voor deze cursus. Uiterlijk 1 augustus dient het gehele bedrag te zijn voldaan. Let wel: u ontvangt hiervoor geen betalingsherinnering.

Annulering

Een eventuele annulering dient uiterlijk 1 augustus 2019 per e-mail door Lemion® te zijn ontvangen. Bij annulering vóór deze datum bent u 10% van de totaalsom verschuldigd. Na deze datum kan geen restitutie plaatsvinden. Wel kan een collega uw plaats innemen.

Back to Top