In ruim 20 jaar GZ-psychologie is het vak met al zijn breed opgeleide professionals uitgegroeid tot een omvangrijke en bepalende factor in de GGz. Reden genoeg om uitgebreid stil te staan bij alle klinische en organisatorische ontwikkelingen die hebben geleid tot de prominente positie die het vak anno 2020 inneemt.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Marc Verbraak

Sprekers

Prof. dr. Anneloes van Baar
Kees Jan van der Boom
Prof. dr. Theo K. Bouman
Henk Geertsema
Prof. dr. Trudy Mooren
Prof. dr. Maartje Schoorl
Dr. Yvonne Stikkelbroek
Prof. dr. Sako Visser

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 september 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Inschrijven

Hartelijk dank voor uw interesse in dit symposium. Het symposium heeft reeds plaatsgevonden. U kunt de opgenomen presentaties rond 29 oktober 2020 bekijken. Per direct kan helaas niet daar de accrediterende verengingen enkele weken vragen om de opnamen te beoordelen. Als u uw e-mailadres doorgeeft via onderstaande button zullen wij u berichten zodra de module(s) beschikbaar zijn.

INSCHRIJVEN

Handboek voor gz-psychologen

Redactie: Marc Verbraak, Sako Visser, Anneloes van Baar, Theo Bouman.

Tijdens de bijeenkomst wordt de geheel herziene versie van het Handboek voor gz-psychologen gepresenteerd. Op vele fronten heeft de GZ-psychologie zich de afgelopen jaren ontwikkeld. En niet alleen op klinisch vlak. De vernieuwde tekst sluit naadloos aan bij het competentieprofiel en het curriculum van de opleiding.

Boom uitgevers Amsterdam biedt het boek aan voor de speciale symposiumprijs van € 35,95. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving één exemplaar bestellen. (ISBN 9789024408351 (2020). Normale prijs € 44,95).

MEER INFO

 

Back to Top