Bijeenkomsten vinden weer doorgang. Wel moet voldoende afstand tot elkaar gehouden worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door

  • een plattegrond te hanteren waarbij 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes
  • alle deelnemers, docenten en personeel te vragen zich aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Dit betekent wel dat het aantal deelnemers beperkt is.

U kunt daarom

  • zich nu al inschrijven voor bijeenkomsten om zo verzekerd te zijn van deelname. Betaling van het inschrijfgeld wordt echter pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u gevraagd.
  • ook de programma’s vanachter uw computerscherm volgen. Deze worden namelijk, tegen een gereduceerd tarief, ook online aangeboden. U kunt kiezen één of meerdere losse presentaties bij te wonen of het gehele symposium. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om per presentatie te bepalen deze live of in opgenomen versie te volgen

In ruim 20 jaar GZ-psychologie is het vak met al zijn breed opgeleide professionals uitgegroeid tot een omvangrijke en bepalende factor in de GGz. Reden genoeg om uitgebreid stil te staan bij alle klinische en organisatorische ontwikkelingen die hebben geleid tot de prominente positie die het vak anno 2020 inneemt.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Marc Verbraak

Sprekers

Prof. dr. Anneloes van Baar
Kees Jan van der Boom
Prof. dr. Theo K. Bouman
Henk Geertsema
Prof. dr. Trudy Mooren
Prof. dr. Maartje Schoorl
Dr. Yvonne Stikkelbroek
Prof. dr. Sako Visser

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 september 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst in Utrecht bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-. Schrijft u zich in voor de losse online presentaties, dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

INSCHRIJVEN

Handboek voor gz-psychologen

Redactie: Marc Verbraak, Sako Visser, Theo Bouman.

Tijdens de bijeenkomst wordt de geheel herziene versie van het Handboek voor gz-psychologen gepresenteerd. Op vele fronten heeft de GZ-psychologie zich de afgelopen jaren ontwikkeld. En niet alleen op klinisch vlak. De vernieuwde tekst sluit naadloos aan bij het competentieprofiel en het curriculum van de opleiding.

Boom uitgevers Amsterdam biedt het boek aan voor de speciale symposiumprijs van € 35,95. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving één exemplaar bestellen. (ISBN 9789024408351 (2020). Normale prijs € 44,95).

MEER INFO

 

Back to Top