U kunt ervoor kiezen dit symposium bij te wonen in Utrecht of vanachter uw computerscherm.

Bijeenkomsten vinden namelijk vanaf 1 juli 2020 met maximaal 100 personen weer doorgang waarbij voldoende afstand tot elkaar gehouden moet worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door

  • met de locatie een plattegrond vast te leggen waarbij 1.5 m afstand tot elkaar wordt bewaard, zowel in de sessiezaal als WC en pauzeruimte.
  • u te vragen zich aan deze richtlijnen te houden.
  • minder deelnemers toe te laten per bijeenkomst.

Wat betreft dit laatste betekent het voor dit symposium dat

  • er slechts 90 plekken beschikbaar zijn.
  • u zich vooraf inschrijft, maar betaling van het inschrijfgeld pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u wordt gevraagd. *

Alle presentaties worden, tegen een gereduceerd tarief, online aangeboden, zodat u ook vanuit huis het geaccrediteerde programma kunt volgen. U kunt kiezen een enkele presentatie te volgen of meerdere.

* Hoe dan ook bieden wij iedereen die zich heeft ingeschreven de mogelijkheid zich te laten vervangen door een collega, deel te nemen op een alternatieve datum of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen.


In ruim 20 jaar GZ-psychologie is het vak met al zijn breed opgeleide professionals uitgegroeid tot een omvangrijke en bepalende factor in de GGz. Reden genoeg om uitgebreid stil te staan bij alle klinische en organisatorische ontwikkelingen die hebben geleid tot de prominente positie die het vak anno 2020 inneemt.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Marc Verbraak

Sprekers

Prof. dr. Anneloes van Baar
Prof. dr. Theo K. Bouman
Henk Geertsema
Dr. Yvonne Stikkelbroek
Dr. Tom van der Schoot
Prof. dr. Sako Visser

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 september 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst in Utrecht bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-. Schrijft u zich in voor de losse online presentaties, dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

INSCHRIJVEN

Handboek voor gz-psychologen

Redactie: Marc Verbraak, Sako Visser, Theo Bouman.

Tijdens de bijeenkomst wordt de geheel herziene versie van het Handboek voor gz-psychologen gepresenteerd. Op vele fronten heeft de GZ-psychologie zich de afgelopen jaren ontwikkeld. En niet alleen op klinisch vlak. De vernieuwde tekst sluit naadloos aan bij het competentieprofiel en het curriculum van de opleiding.

Boom uitgevers Amsterdam biedt het boek aan voor de speciale symposiumprijs van € 32,-. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving één exemplaar bestellen. (ISBN 9789024408351 (2020). Normale prijs € 39,95).

MEER INFO

 

Back to Top