Kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst bedraagt € 295,-. Deze kosten zijn inclusief symposiummaterialen, koffie/thee en lunch.
Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-.
Schrijft u zich in voor losse modules (die u live kunt volgen of later kunt terugkijken), dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

Inschrijving

U kunt zich nu al inschrijven om zeker te zijn van deelname. Betaling van het inschrijfgeld wordt pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u gevraagd.

Annulering

Wij bieden iedereen die zich heeft ingeschreven de mogelijkheid zich te laten vervangen door een collega, deel te nemen op een alternatieve datum of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen. Zie voor de annuleringsvoorwaarden www.lemion.nl/voorwaarden.

 

Handboek voor gz-psychologen
Redactie: Marc Verbraak, Sako Visser, Anneloes van Baar, Theo Bouman. Boom uitgevers Amsterdam biedt het boek aan voor de speciale symposiumprijs van € 35,95. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving één exemplaar bestellen. (ISBN 9789024408351 (2020). Normale prijs € 44,95).

 

MEER INFO

 

Inschrijven

Hartelijk dank voor uw interesse in dit symposium. Het symposium heeft reeds plaatsgevonden. U kunt de opgenomen presentaties rond 29 oktober 2020 bekijken. Per direct kan helaas niet daar de accrediterende verengingen enkele weken vragen om de opnamen te beoordelen. Als u uw e-mailadres doorgeeft via onderstaande button zullen wij u berichten zodra de module(s) beschikbaar zijn.

INSCHRIJVEN

 

 

Back to Top