Docenten

Dr. Anton Hafkenscheid
is als klinisch psycholoog en psychotherapeut verbonden aan Arkin/Sinai Centrum, Joodse geestelijke gezondheidszorg. Hij is supervisor van diverse specialistische psychotherapieverenigingen (VGCt, NVP, VPEP), auteur van de monografie ‘De therapeutische relatie’ (De Tijdstroom, 2014) en ‘Beter worden in je vak’ (Boom Uitgevers, 2018). Docent aan diverse postdoctorale opleidingen en redacteur van het Tijdschrift voor Psychotherapie.

Dr. Moniek Thunnissen
is vrijgevestigd psychiater, psychotherapeut, trainer en supervisor Transactionele Analyse (TA). Zij is gespecialiseerd in systeemtherapie en groepspsychotherapie. Zij is eerder verbonden geweest aan De Viersprong in Halsteren en was A-opleider psychiatrie in GGZWNB in Bergen op Zoom. Auteur c.q. co-auteur van vele publicaties zoals het Leerboek Transactionele Analyse (De Tijdstroom, 2013) , Psychotherapeutische psychiatrie (De Tijdstroom, 2015) en De Essentie van Psychotherapie (De Tijdstroom, 2018).

Tevens: Lilian van den Berg (actrice)
Zij zal plenair een aantal illustratieve casus verbeelden in interactie met de docenten en deelnemers.

Inschrijven

Hartelijk dank voor uw interesse in ons symposium. Helaas is het vanwege de Corona maatregelen niet meer mogelijk om u in te schrijven.

 

 

Back to Top