Experts

De therapeutische relatie

Moniek Thunnissen
is vrijgevestigd psychiater, psychotherapeut, trainer en supervisor Transactionele Analyse (TA). Zij is gespecialiseerd in systeemtherapie en groepspsychotherapie. Zij is eerder verbonden geweest aan De Viersprong in Halsteren en was A-opleider psychiatrie in GGZWNB in Bergen op Zoom. Auteur c.q. co-auteur van vele publicaties zoals het Leerboek Transactionele Analyse (De Tijdstroom, 2013) , Psychotherapeutische psychiatrie (De Tijdstroom, 2015) en De Essentie van Psychotherapie (De Tijdstroom, 2018).

Anton Hafkenscheid
is als klinisch psycholoog en psychotherapeut verbonden aan Arkin/Sinai Centrum, Joodse geestelijke gezondheidszorg. Hij is supervisor van diverse specialistische psychotherapieverenigingen (VGCt, NVP, VPEP), auteur van de monografie ‘De therapeutische relatie’ (Boom Uitgevers, 2021) en ‘Beter worden in je vak’ (Boom Uitgevers, 2018). Docent aan diverse postdoctorale opleidingen en redacteur van het Tijdschrift voor Psychotherapie.

Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door het formulier in te vullen. U ontvangt dan een mail zodra er een plek vrijkomt.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring