Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 295,-. A(N)IOSsen, PIOGs en voltijdstudenten betalen € 175,- (met een verklaring van de opleider). De kosten zijn inclusief symposiummaterialen, koffie/thee en lunch.

Direct na verwerking van uw inschrijving en ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging van deelname.

 

U heeft het recht deelname aan de activiteit te annuleren. Dit kan alleen per e-mail. Lemion bv bevestigt de annulering na ontvangst per e-mail. Na de datum van inschrijving geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen: binnen die termijn kunt u altijd kosteloos annuleren. Als u het inschrijfgeld al heeft betaald, wordt dit binnen 2 weken gerestitueerd. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de nascholing worden alleen administratiekosten ad. € 25,- in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 4 weken voor de nascholing bent u verplicht het gehele inschrijfgeld te betalen. Als moment van annulering geldt de datum waarop de schriftelijke annulering is verstuurd. U kunt zich zonder kosten altijd laten vervangen door een collega.

De online registratie is gesloten, u kunt zich vrijdagochtend in de Rode Hoed (Keizersgracht 102, 1015 CV, Amsterdam) inschrijven om deel te nemen aan het symposium.”

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving.

 

 

Back to Top