LEMION EN COVID-19

Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video

 

LEMIONs CLOUD
Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.

 

LEMIONs AUDITORIUM
Bij fysieke deelname geldt dat, in acht nemend van de dan geldende maatregelen, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat ten alle tijde door en is altijd online te volgen.

 

De bevolking vergrijst! Daar kijkt niemand meer van op. Dat er door die vergrijzing dringend behoefte is aan kennis over psychische zorg voor deze doelgroep, verbaast ook niemand. Gelukkig is dan ook het onderzoek naar – en de ervaring met psychotherapie bij ouderen de afgelopen jaren sterk toegenomen.

Gezien de grote hoeveelheid ontwikkelingen is het ondoenlijk van alles op de hoogte te zijn. Wist u bijvoorbeeld dat veel ouderen psychotherapie verkiezen boven farmacotherapie? En hoe beïnvloeden veranderingen die gepaard gaan met het ouder worden (lichamelijke veroudering, multimorbiditeit, polyfarmacie, het naderende levenseinde) de toepasbaarheid van bestaande  behandelingen?

Voorzitter

Dr. Arjan Videler

Sprekers

Leon Botter
Roelof Kleppe
Dr. Jeannette Lely
Prof.dr. Gert-Jan Hendriks
Dr. Machteld Ouwens
Luc Van de Ven
Rosalien Wilting

​Datum

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 6 juli 2021 in Congrescentrum Inn Style
te Maarssen en online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-

Inschrijving sluit op maandag 5 juli 2021 om 15.00 uur!

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring