De voorbereidingen van deze cursus en daarmee het drukken en verzenden van een aankondiging zijn gedaan ruim voor het Coronavirus deze omvang en verloop liet zien in o.a. Nederland én Italië. Hoe e.e.a. zich zal ontwikkelen weet niemand op dit moment. Uiteraard blijft Lemion de maatregelen én adviezen van het RIVM volgen.   Hoe dan ook is er altijd de mogelijkheid deel te nemen op een alternatieve datum of zich te laten vervangen door een collega of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen


De therapeutische relatie is het fundament onder het werk van psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. In elke ontmoeting met de patiënt worden vaardigheden om deze relatie te hanteren aangesproken en soms ronduit beproefd. Tijdens dit intensieve 6-daagse programma gaan de deelnemers onder begeleiding van Moniek Thunnissen en Anton Hafkenscheid, vanuit de meest actuele en relevante invalshoeken uitgebreid aan de slag met dit belangrijke thema.

LEES VERDER

De cursus bestaat uit een carrousel van plenaire sessies en workshops. Kennisoverdracht vindt plaats tijdens de plenaire presentaties en speciale literatuurbesprekingen. Vaardigheden worden geoefend in subgroepen, onder meer met door de deelnemers zelf in te brengen casuïstiek. De inhoud van deze workshops wordt steeds plenair geëvalueerd. Al met al gaat het om een programma dat helemaal is toegesneden op de het werk in de dagelijkse therapiepraktijk.

Docenten

Dr. Anton Hafkenscheid

Dr. Moniek Thunnissen

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. Andere geïnteresseerde professionals zijn van harte welkom.
Gezien het intensieve karakter van deze nascholing is het aantal deelnemers wel beperkt tot maximaal 20 personen.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor deelnemers aan deze cursus bedraagt € 2.900,-.

Bij inschrijving en betaling vóór 18 mei 2020 betaalt u € 2.650,-.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top