Kosten

Het inschrijfgeld voor deelnemers aan deze cursus bedraagt € 2.900,-.

Daarbij inbegrepen zijn:

  • 5 overnachtingen voor 1-persoonsgebruik
  • volpension
  • uitgebreid cursusmateriaal

Niet inbegrepen zijn de reiskosten en verzekeringen. Iedere deelnemer wordt verzocht een eigen reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering af te sluiten. Naast de AMS-regeling (psychiaters) gelden voor alle deelnemers de gangbare fiscale mogelijkheden voor de aftrek van studiekosten.

Lemion® bevestigt de ontvangst van uw inschrijving. Let wel: u bent pas definitief ingeschreven na ontvangst van tenminste 50% van het inschrijfgeld. Hierna krijgt u een officiële bevestiging van registratie. Als deze betaling niet binnen 2 weken na registratie is ontvangen, wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Dit vanwege de grote belangstelling voor deze cursus. Uiterlijk 17 augustus 2020 dient het gehele bedrag te zijn voldaan. Let wel: u ontvangt hiervoor geen betalingsherinnering.

 

Coronamaatregelen

Uiteraard worden te allen tijde de RIVM maatregelen gevolgd door de docenten, het Lemion team en het hotelpersoneel. Ook de cursisten worden gevraagd zich aan deze richtlijnen te houden.
Mocht onverhoopt de cursus geen doorgang kunnen vinden, dan bieden wij altijd de mogelijkheid deel te nemen op een alternatieve datum of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen.

 

Back to Top