Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst bedraagt € 295,-. Deze kosten zijn inclusief symposiummaterialen, koffie/thee, lunch en het boek ‘Verslagen door het Tuchtrecht’ van de hand van Martin Appelo (Boom uitgevers Amsterdam 2018).
Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-.

Inschrijving

U kunt zich nu inschrijven om zeker te zijn van deelname. Betaling van het inschrijfgeld wordt pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u gevraagd.

Annulering

Wij bieden iedereen die zich heeft ingeschreven de mogelijkheid zich te laten vervangen door een collega, deel te nemen op een alternatieve datum of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen. Zie voor de annuleringsvoorwaarden www.lemion.nl/voorwaarden.

Inschrijven

Hartelijk dank voor uw interesse in dit symposium. U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor dit symposium. U kunt de opgenomen presentaties binnenkort bekijken. Per direct kan helaas niet daar de accrediterende verengingen enkele weken vragen om de opnamen te beoordelen. Als u uw e-mailadres doorgeeft via onderstaand formulier zullen wij u berichten zodra de module(s) beschikbaar zijn.

INSCHRIJVEN

 

 

 

Back to Top