Inschrijven

Levend verlies

Wilt u de opgenomen versie van het symposium op een later door u gewenst moment bekijken en bent u lid van de NVvP, schrijf u dan in via onderstaande button.

Voor deze vereniging zijn aanvullende accreditatie eisen van toepassing. Na het live symposium wordt het format van de opgenomen versie aan het ABFE aangeboden, welke twee maanden de tijd heeft om deze te accrediteren. Zodra het format is goedgekeurd en wij hebben uw betaling ontvangen, dan ontvangt u van ons de link naar de opgenomen versie. Deze is te bekijken tot 24 november 2023.

Wilt u de opgenomen versie van het symposium op een later door u gewenst moment bekijken (en bent u geen lid van de NVvP), schrijf u dan in via onderstaande button.

Uiterlijk 8 december 2022 wordt de opname beschikbaar gesteld. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u van ons de link naar de opgenomen versie. Deze is te bekijken tot 24 november 2023.

Kijk voor de huidige accreditatiestatus en door welke verenigingen dit symposium is geaccrediteerd op tabblad Accreditatie.

Bent u lid van de NVvP én een andere beroepsvereniging en wenst u accreditatie voor beide verenigingen, schrijf u dan in voor de Opgenomen versie – NvvP.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via projectteam@lemion.nl.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring