Sprekers

Mr. dr. Jim Faas (dagvoorzitter)
verzekeringsarts en jurist, Bezwaar en Beroep, UWV te Amsterdam. Hij rondt dit jaar een promotieonderzoek af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is blogger bij Medisch Contact, docent NSPOH, SGBO, SSR, NVMSR en lid Centraal Tuchtcollege.


Dr. Neeltje Batelaan
psychiater, waarnemend opleider en senior onderzoeker, Vakgroep Psychiatrie, Amsterdam UMC (locatie VUmc), Amsterdam Public Health onderzoeksinstituut en GGZinGeest te Amsterdam.

Prof. dr. Anneke Goudriaan
neuropsycholoog en bijzonder hoogleraar Werkingsmechanismen en behandeling van verslaving, Arkin en Amsterdam UMC (locatie AMC).

Dr. Annelies Spek
klinisch psycholoog, senior wetenschappelijk onderzoeker en hoofd van het Autisme Expertisecentrum te Eemnes. Ze is gepromoveerd op ASS bij volwassenen.

Prof. dr. Sako Visser
klinisch psycholoog, psychotherapeut en hoofd zorgprogramma Somatoforme stoornissen bij Pro Persona. Bijzonder hoogleraar Gezondheidszorgpsychologie aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam.

Maaike Wichgers
bedrijfsarts, Mareis en The Well-being at Work Experts te Milsbeek en gastdocent bij de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Dr. Feico Zwerver
verzekeringsarts opleider, UWV te Amsterdam.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 september 2019 in de Rode Hoed te Amsterdam.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving.

INSCHRIJVEN

Back to Top