Complotdenken of stemmen horen? Persoonlijkheidsstoornis of toch psychotisch? Psychotische stoornis of toch meer de persoonlijkheid? In navolging van het DSM-classificatiesysteem en door de organisatie van de GGz lijken dit gescheiden werelden. Maar veel mensen met een persoonlijkheidsstoornis ervaren aan psychose gerelateerde symptomen. En bij menig patiënt met ernstig psychotische klachten wordt naast een schizofrene spectrum stoornis vaak ook persoonlijkheidsproblematiek geconstateerd.

Voorzitters

Dr. Theo Ingenhoven
Dr. Rikus Knegtering

Sprekers

Dr. David van den Berg
Dr. Han Berghuis
Mr.dr. Bram Sizoo
Prof.dr. Karin Slotema
Dr. Jonas Weijers

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten,
orthopedagogen, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom. 

​Datum

Deze nascholing is een opname van het Symposium Persoonlijkheidsstoornissen, dat op 29 november 2022 heeft plaatsgevonden. Deelname aan de nascholing is geaccrediteerd en de presentaties kunnen online gevolgd worden.  

De accreditatie is toegekend tot 28 november 2023. Dit betekent dat u voor deze datum alle modules doorlopen moet hebben en de eindtoets afgerond.

Deze optie is helaas niet mogelijk wanneer u lid bent van één van de verenigingen binnen de KNMG én accreditatiepunten wenst.

Kosten

Het inschrijfgeld voor de opgenomen versie bedraagt € 355,-. 

GZ-psychologen betalen slechts €249,- (Je ontvangt dan geen accreditatiepunten).

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring