• LEMION EN COVID-19

  Continue educatie is belangrijk. Ook in deze Corona periode. Daarom gaan onze programma’s door en kunt u kiezen uit fysieke of online deelname. Bekijk video
   
  LEMIONs CLOUD
  Bij online deelname kiest u per module om deze live of later op een door u gewenst moment te volgen.
   
  LEMIONs AUDITORIUM
  Bij fysieke deelname geldt dat, de dan geldende maatregelen inachtnemend, u op locatie het programma kunt volgen. Het is mogelijk dat de maatregelen in aanloop naar de nascholing worden aangepast. Uiteraard wordt u door Lemion geïnformeerd wat dit voor u betekent. Het programma gaat te allen tijde door en is altijd online te volgen.

‘Je kunt pas van een ander houden als je van jezelf houdt.’ Relaties beginnen met liefde voor jezelf, dat is hier de boodschap. Patiënten die geen relaties durven aangaan of daarin keer op keer vastlopen, beseffen maar zelden dat aan hun klacht over relaties primair een problematische zelfwaardering ten grondslag ligt. Het herformuleren van hun interpersoonlijke problemen naar intrapersoonlijke problemen, helpt vaak om de klachten te doen verminderen of te laten verdwijnen. Daartoe focust de therapeut op het bereiken van een onvoorwaardelijke acceptatie van alle tekortkomingen en het ontwikkelen van een milder geweten en compassie.

Voorzitter

Prof. dr. Frans Schalkwijk

Sprekers

Dr. Quin van Dam
Dr. Pieternel Dijkstra
Mohsen Edrisi
Willemijn de Jong
Marte Kaan
Dr. Salvatore Vitale

​Datum

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 10 september 2021 in de Rode Hoed te Amsterdam én online.

Inschrijving voor live deelname is gesloten. U kunt zich nog wel aanmelden voor de opgenomen versie.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 320,-. A(N)IOSsen, PIOG’s en voltijdstudenten betalen € 195,-.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © 2021 Lemion – Privacyverklaring