‘Je kunt pas van een ander houden als je van jezelf houdt.’ Relaties beginnen met liefde voor jezelf, dat is hier de boodschap. Patiënten die geen relaties durven aangaan of daarin keer op keer vastlopen, beseffen maar zelden dat aan hun klacht over relaties primair een problematische zelfwaardering ten grondslag ligt. Het herformuleren van hun interpersoonlijke problemen naar intrapersoonlijke problemen, helpt vaak om de klachten te doen verminderen of te laten verdwijnen. Daartoe focust de therapeut op het bereiken van een onvoorwaardelijke acceptatie van alle tekortkomingen en het ontwikkelen van een milder geweten en compassie.

Voorzitter

Prof. dr. Frans Schalkwijk

Sprekers

Dr. Quin van Dam
Dr. Pieternel Dijkstra
Mohsen Edrisi
Willemijn de Jong
Marte Kaan
Dr. Salvatore Vitale

Online deelname

Deze nascholing is een opname van het symposium Zelfwaardering en ambivalentie, dat op 10 september 2021 heeft plaatsgevonden. Deelname aan de nascholing is geaccrediteerd en de presentaties kunnen online gevolgd worden.

De accreditatie is toegekend tot 9 september 2024. Dit betekent dat u voor deze datum alle modules doorlopen moet hebben en de eindtoets afgerond.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze nascholing.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten

Copyright © Lemion – Privacyverklaring