U kunt ervoor kiezen dit symposium bij te wonen in Utrecht of vanachter uw computerscherm.

Bijeenkomsten vinden namelijk vanaf 1 juli 2020 met maximaal 100 personen weer doorgang waarbij voldoende afstand tot elkaar gehouden moet worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door

  • met de locatie een plattegrond vast te leggen waarbij 1.5 m afstand tot elkaar wordt bewaard, zowel in de sessiezaal als WC en pauzeruimte.
  • u te vragen zich aan deze richtlijnen te houden.
  • minder deelnemers toe te laten per bijeenkomst.

Wat betreft dit laatste betekent het voor dit symposium dat

  • er slechts 90 plekken beschikbaar zijn.
  • u zich vooraf inschrijft, maar betaling van het inschrijfgeld pas 4 weken voor de bijeenkomst aan u wordt gevraagd. *

Alle presentaties worden, tegen een gereduceerd tarief, online aangeboden, zodat u ook vanuit huis het geaccrediteerde programma kunt volgen. U kunt kiezen een enkele presentatie te volgen of meerdere.

* Hoe dan ook bieden wij iedereen die zich heeft ingeschreven de mogelijkheid zich te laten vervangen door een collega, deel te nemen op een alternatieve datum of – als dat de voorkeur heeft – het inschrijfgeld als tegoedbon retour te ontvangen.


Verslaving en ADHD komen vaak samen voor, maar worden veelal niet in deze combinatie herkend én behandeld. Dit terwijl een gecombineerde aanpak van beide stoornissen beduidend effectiever is gebleken.

LEES VERDER

 

Voorzitters

Prof. Arnt Schellekens
Prof. Johan Franck

Sprekers

Prof. (em) Wim van den Brink
Prof. Jan Buitelaar
Prof. Søren Dalsgaard
Prof. Franz Moggi
Prof. Frances Levin
Prof. Vincent Hendriks

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 september 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst in Utrecht bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-. Schrijft u zich in voor de losse online presentaties, dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top