Bijeenkomsten vinden weer doorgang. Wel moet voldoende afstand tot elkaar gehouden worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door

  • een plattegrond te hanteren waarbij 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes
  • alle deelnemers, docenten en personeel te vragen zich aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Dit betekent wel dat het aantal deelnemers beperkt is.

U kunt daarom

  • zich nu al inschrijven voor bijeenkomsten om zo verzekerd te zijn van deelname. Betaling van het inschrijfgeld dient pas 4 weken voor de bijeenkomst bij Lemion binnen te zijn.
  • ook de programma’s vanachter uw computerscherm volgen. Deze worden namelijk, tegen een gereduceerd tarief, ook online aangeboden. U kunt kiezen (bij het merendeel van de bijeenkomsten) één of meerdere losse presentaties bij te wonen of het gehele symposium. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden om per presentatie te bepalen deze live of in opgenomen versie te volgen

Met onze professionele uitstraling maken we de cliënt duidelijk dat we niks gek vinden: ‘Bent u maar zo open mogelijk, dat werkt het best.’ Maar we weten ook dat spreken over je gezin van oorsprong, kwetsbaarheid, angst of somberheid schaamtevol kan zijn. Eigenlijk is het optreden van schaamte, net als van angst, in therapie onvermijdelijk. Het is niet voor niets dat cliënten op allerlei manieren proberen hun schaamte af te weren of pas tegen het einde van de therapie hun schaamtevolste geheimen vertellen.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Frans Schalkwijk

Sprekers

Simone Brandsma
Daniël Helderman
Nelleke Nicolai
Frans van Paassen
Dr. Mattie Tops

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 4 september 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven

Hartelijk dank voor uw interesse in ons symposium. Helaas is het vanwege de Corona maatregelen niet meer mogelijk om u in te schrijven. Wel kunt u de opgenomen presentaties vanaf 11 september bekijken. Geef daartoe uw e-mailadres door via onderstaande button en wij sturen u de inloggegevens.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top