Dat gedegen diagnostiek de basis is voor een goede behandeling is welbekend. En waar diagnostiek in de GGZ vaak is gebaseerd op de vragen: ‘Wat is er gebeurd?’ en ‘Waar gaat het over?’ gaat het psychiatrisch onderzoek juist over de vraag: ‘Wat is er aan de hand?”
Desondanks wordt vaak enkel een beschrijving gegeven van de belangrijkste symptomen. Bovendien worden de gebruikte termen veelal onjuist gebruikt.
LEES VERDER
Voorzitter
Prof. dr. Michiel Hengeveld
Sprekers
Desiree Oosterbaan
Dr. Robert Jan Osse
Dorien Philipszoon
Prof. dr. Marc Slors
Prof. dr. Karin Slotema
Lineke Tak
Joeri Tijdink
Dr. Bas Verwey
Voor wie?
Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.
Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 20 november 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.
Inschrijven
Hartelijk dank voor uw interesse in dit symposium. U kunt zich helaas niet meer inschrijven voor dit symposium. U kunt de opgenomen presentaties rond 1 januari 2021 bekijken. Per direct kan helaas niet daar de accrediterende verengingen enkele weken vragen om de opnamen te beoordelen. Als u uw e-mailadres doorgeeft via onderstaand formulier zullen wij u berichten zodra de module(s) beschikbaar zijn.
INSCHRIJVEN
Handboek psychiatrisch onderzoek
Redactie: Michiel Hengeveld, Désirée Oosterbaan, Joeri Tijdink.
Boompsychiatrie / de Tijdstroom biedt het boek aan voor de speciale symposiumprijs van € 37,80. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving één exemplaar bestellen.
(ISBN 9789058983299 (2019). Normale prijs € 47,25).
MEER INFO