Deze bijeenkomst in de Jaarbeurs is gemeld bij de gemeente en kan doorgang vinden daar we voldoen aan de gestelde voorwaarden. Wel moet voldoende afstand tot elkaar gehouden worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door:

  • een plattegrond te hanteren waarbij 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes
  • alle deelnemers, docenten en personeel te vragen zich aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Dit betekent wel dat het aantal deelnemers beperkt is. U kunt daarom ook de programma’s vanachter uw computerscherm volgen. Deze worden namelijk, tegen een gereduceerd tarief, ook online aangeboden. U kunt kiezen het gehele symposium in modules te volgen, zowel online of on demand.


Dat gedegen diagnostiek de basis is voor een goede behandeling is welbekend. En waar diagnostiek in de GGZ vaak is gebaseerd op de vragen: ‘Wat is er gebeurd?’ en ‘Waar gaat het over?’ gaat het psychiatrisch onderzoek juist over de vraag: ‘Wat is er aan de hand?”
Desondanks wordt vaak enkel een beschrijving gegeven van de belangrijkste symptomen. Bovendien worden de gebruikte termen veelal onjuist gebruikt.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Prof. dr. Michiel Hengeveld

Sprekers

Desiree Oosterbaan
Dr. Robert Jan Osse
Dorien Philipszoon
Prof. dr. Marc Slors
Prof. dr. Karin Slotema
Lineke Tak
Joeri Tijdink
Dr. Bas Verwey

 

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 20 november 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

 

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst in Utrecht bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-. Schrijft u zich in voor de losse online presentaties, dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

INSCHRIJVEN

Handboek psychiatrisch onderzoek

Redactie: Michiel Hengeveld, Désirée Oosterbaan, Joeri Tijdink.

Boompsychiatrie / de Tijdstroom biedt het boek aan voor de speciale symposiumprijs van € 37,80. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving één exemplaar bestellen.
(ISBN 9789058983299 (2019). Normale prijs € 47,25).

MEER INFO

 

Back to Top