Deze bijeenkomst in de Jaarbeurs is gemeld bij de gemeente en kan doorgang vinden daar wordt voldaan aan de gestelde voorwaarden zoals

  • het hanteren van een plattegrond waarbij 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes
  • alle deelnemers, docenten en personeel te vragen zich aan de RIVM-richtlijnen te houden.
  • het educatieve karakter van het programma

Dit betekent wel dat het aantal deelnemers beperkt is. U kunt daarom ook de programma’s vanachter uw computerscherm volgen. Deze worden namelijk, tegen een gereduceerd tarief, ook online aangeboden. U kunt kiezen het gehele symposium in modules te volgen, zowel live als later op een door u gewenst moment.


Empathie, compassie, validatie…
Steeds gaat het over contact tussen patiënt en behandelaar. Maar hoe máák je als therapeut contact als dat wordt afgeweerd? En hoe blíjf je in contact….? Vragen die niet alleen raken aan de ziel van de behandelrelatie, maar ook aan de ziel van de GGz.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Dr. Alan Ralston

Sprekers

Prof. dr. Jan Dirk Blom
Prof. dr. Gerrit Glas
Dr. Marc Hebbrecht
Jan Rudolph de Lorm
Sacha de Reuver
Dr. Moniek Thunnissen
Jules Tielens

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 4 december 2020 in het museum Singer Laren én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, spv’n en degenen die in opleiding zijn of studeren voor deze disciplines. Andere geïnteresseerde professionals zijn ook van harte welkom.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst in Laren bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-. Schrijft u zich in voor de losse online presentaties, dan bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per onderdeel, met een maximum van € 200,-.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top