Deze bijeenkomst in de Jaarbeurs is gemeld bij de gemeente en kan doorgang vinden daar we voldoen aan de gestelde voorwaarden. Wel moet voldoende afstand tot elkaar gehouden worden. Hoe gaat Lemion hiermee om?

O.a. door:

  • een plattegrond te hanteren waarbij 1,5 meter afstand wordt bewaard in alle ruimtes
  • alle deelnemers, docenten en personeel te vragen zich aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Dit betekent wel dat het aantal deelnemers beperkt is. U kunt daarom ook de programma’s vanachter uw computerscherm volgen. Deze worden namelijk, tegen een gereduceerd tarief, ook online aangeboden. U kunt kiezen het gehele symposium in modules te volgen, zowel online of on demand.


Geconfronteerd worden met een tuchtzaak is voor iedere zorgprofessional een grote stressor. Het moeten doorlopen van de betreffende procedure maakt het meestal nog erger. Niet zelden leidt dit tot ernstige (psychische) problemen bij de professional en soms zelfs tot definitief stoppen met de uitoefening van het vak. De ervaring leert dat veel zorgprofessionals totaal niet zijn voorbereid op de confrontatie met het medisch tuchtrecht. Het overvalt ze, ze weten niet wat hen te wachten staat en wat ze moeten doen. Laat staan dat ze de gevolgen overzien en weten te verwerken.

LEES VERDER

 

Voorzitter

Rob Barnasconi

Sprekers

Martin Appelo
Hans Harbers
Madelon Hengeveld
Kees Kraaijeveld
Mr. Oswald Nunes
Mr. E.J. van Sandick
Mr. Annemarie Smilde

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht én online.

Voor wie?

Deze nascholing is bedoeld voor alle professionals met een BIG-registratie, advocaten en overige juristen. Andere betrokken professionals zijn ook van harte uitgenodigd.

Inschrijven en kosten

Het inschrijfgeld voor de fysieke bijeenkomst in Utrecht bedraagt € 295,-. Het inschrijfgeld voor online deelname aan alle presentaties bedraagt € 200,-.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top